Bestel vandaag voor 15u en ontvang morgen jouw warme maaltijd. Van een maaltijd genieten in het weekend? We leveren ze vrijdag gekoeld mee!

Bestel uw maaltijd

Verse soep voor bedrijven 

Ben je op zoek naar een ervaren leverancier van verse soep bij bedrijven? Dan heb je die bij ons gevonden! Goossens in Putte is al meer dan 30 jaar de referentie voor hoogwaardige verse soepen en maaltijden. 

Ontdek ons aanbod verse soep voor bedrijven 

 

 

Ook verse soep in jouw bedrijf? 

Niets zo heerlijk als een kom verse soep tijdens de welverdiende middagpauze op kantoor. Maar wat als niet meteen een chef-kok bent die de lekkerste soepen uit zijn mouw tovert? Schakel dan de hulp in van een ervaren leverancier zoals Goossens in Putte. Al meer dan 30 jaar zijn we gepassioneerd door voeding.

 

Eerst als traiteur, daarna als maaltijdspecialist die verse gerechten voor ouderen aan huis levert. Behalve die maaltijden leveren we ook verse soep aan bedrijven. Die kunnen op voorhand hun voorkeuren aan ons doorgeven. Waarna wij ze uitvoeren en zorgen voor een stipte levering in je bedrijfsgebouw. Zo ben je altijd zeker van verse soep binnen je bedrijfsmuren. 

Waarom bedrijven kiezen voor verse soep 

Bedrijven kiezen ervoor om verse soep in huis te hebben om hun medewerkers zo een extra service aan te bieden. De welgekomen kom soep tijdens de lunchpauze is meer dan een lekker tussendoortje.

 

Bedrijven uiten op die manier ook hun appreciatie door de medewerkers een warm bedankje te gunnen. Bij Goossens geloven wel heel sterk in dit concept. Daarom zetten we er dan ook graag mee onze schouders onder.  

Verse soep nodig? Wees een van de bedrijven die ervoor kiest! 

Met verse soep in je bedrijf doe je altijd goed. De overgrote meerderheid van de mensen in het bedrijf zal dit gebaar heel erg appreciëren. Daarom zetten we bij Goossens graag een stap in de goede richting met de levering van verse soep.  

 

Laat je elke dag opnieuw verrassen door onze overheerlijke en superverse soep! Die wordt geleverd in een handige verpakking die bovendien perfect recycleerbaar is.

 

Verse soep leveren bij bedrijven: Goossens klaart de klus 

Met Goossens als ervaren maaltijdpartner voor levering van warme gerechten bij ouderen, zit je helemaal goed voor verse soepen die bij bedrijven moeten worden geleverd. 

 

Heb je interesse in een levering van verse soep aan je bedrijf? Neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie.