Bestel vandaag voor 15u en ontvang morgen jouw warme maaltijd. Van een maaltijd genieten in het weekend? We leveren ze vrijdag gekoeld mee!

Bestel uw maaltijd

Topmaaltijden aan huis bezorgd 

Een dagje ouder worden, brengt vaak ook wat meer beperkingen met zich mee. Zelf elke dag eten klaarmaken, kan soms een probleem zijn.

Maar problemen zijn er om opgelost te worden. En daarbij helpt Goossens je meer dan graag uit de nood! 

Ontdek ons rijke aanbod maaltijden aan huis

 

De troef van maaltijden aan huis 

Op dit moment leveren we al op vele adressen in de ruime regio Antwerpse Kempen en Vlaams-Brabant. En dat is geen toeval. Want mensen worden alsmaar ouder en blijven ook langer in hun huis wonen. Alleen wordt het op zeker moment wat moeilijker om elke dag een eigen vers potje te koken. En dan nemen wij die taak met veel liefde en toewijding over.  

 

Ons professionele keukenteam is elke dag al voor dag en dauw uit de veren om jou de lekkerste gerechten te bezorgen. Je kiest uit een ruim aanbod van warme maaltijden die van maandag tot vrijdag bij je thuis worden bezorgd door een vast team van bedelers. Je kunt daarbij telkens rekenen op een stipte service én op heerlijke bereide maaltijden van topkwaliteit. Zo hoef jij je nergens nog zorgen om te maken en geniet je elke weekdag van fijne en gezonde gerechten. 

Ontdek onze maaltijden aan huis bezorgd.

Ook gemalen maaltijd aan huis mogelijk 

Kamp je met slikproblemen? Dan kan vaste voeding een probleem zijn. Maar ook voor die uitdaging hebben we bij Goossens de gepaste oplossingen.

 

Het is perfect mogelijk om gemalen maaltijden te laten leveren. Zo geniet ook jij van een hoogwaardige maaltijd op jouw maat. 

Ga voor maaltijden aan huis bezorgd.

Maaltijden netjes aan huis bezorgd 

Onze chauffeur verschijnt dagelijks rond hetzelfde moment bij jou aan de deur en zet de maaltijden met de glimlach af daar waar jij dat graag hebt. Op een tafeltje in de hal of meteen op de keukentafel? De keuze is aan jou!

 

Zo ontzorgen we jou volledig en geniet jij binnen de kortste keren van een lekkere warme maaltijd.  

 

Je kunt je maaltijden in cash geld betalen aan onze chauffeurs, maar je kunt ook kiezen voor een domiciliëring. Zo verlopen de betalingen automatisch en hoef je geen contant geld in huis te hebben. Lekker makkelijk! 

Ben je benieuwd naar ons rijke aanbod warme en versbereide maaltijden aan huis bezorgd? Check dan zeker ons weekmenu!