Bestel vandaag voor 15u en ontvang morgen jouw warme maaltijd. Van een maaltijd genieten in het weekend? We leveren ze vrijdag gekoeld mee!

Bestel uw maaltijd

Maaltijden voor scholen: lekker en gezond 

De jeugd gezonde en evenwichtige maaltijden voorschotelen die individueel worden afgeleverd. Die werkwijze van Goossens zorgt voor een vlotte en kostenefficiënte maaltijdflow binnen scholen. 

Ontdek onze warme maaltijden voor scholen

 

Evenwichtige maaltijden voor scholen 

Er wordt heel wat over gezegd en geschreven. Maar niets is zo belangrijk als een gezond en evenwichtig voedingspatroon voor onze schoolgaande kinderen en jongeren. Bij Goossens in Putte zijn we meer dan doordrongen van dat besef.

 

Daarom maken we elke dag werk van gebalanceerde warme maaltijden voor scholen. Die worden vers bereid in onze eigen keuken, waarna ze stipt worden afgeleverd in de scholen in kwestie. De maaltijden komen daar toe in individuele verpakkingen die per leerling makkelijk uitgedeeld kunnen worden. 

Kies voor onze ervaring met maaltijden voor scholen.

Maaltijden voor scholen zijn kostenbesparend 

Maaltijden voor scholen zijn niet alleen gezond, efficiënt en superhandig. Ze werken ook kostenbesparend. Zo hebben de scholen die van onze service gebruik maken geen nood meer aan helpende handen om de maaltijden te bedelen en dankzij de individuele en volledig recycleerbare verpakking is er ook na de maaltijd niet langer afruim- en vaatwerk.

 

Een mooie globale kostenbesparing dus en bovendien een uiterst efficiënte manier om maaltijden voor scholen te realiseren. 

Meer weten over maaltijden voor scholen? 

Behalve warme gerechten voor ouderen focussen we ons bij Goossens ook op de bereiding en levering van maaltijden voor scholen. Die vraag stijgt jaar na jaar omdat scholen de maaltijdservice als zeer arbeids- en tijdsintensief ervaren.

 

Dankzij de maaltijdservice van Goossens met individueel verpakte maaltijden hoeven scholen niet langer medewerkers te voorzien voor afruim- en afwastaken. Is ook jouw school op zoek naar gezonde en vers bereide maaltijden voor de leerlingen? Dan kunnen we bij Goossens heel wat voor jou betekenen. 

 

Goossens, expert in maaltijden voor scholen 

Naast onze dagelijkse activiteiten waarbij we warme gerechten maken voor ouderen en ze efficiënt aan huis leveren, voorzien we ook maaltijden voor scholen. Zo staan we garant voor een evenwichtige en gezonde voeding op school. 

 

Wil je meer weten over ons aanbod maaltijden voor scholen? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie!