Bestel vandaag voor 15u en ontvang morgen jouw warme maaltijd. Van een maaltijd genieten in het weekend? We leveren ze vrijdag gekoeld mee!

Bestel uw maaltijd

De troeven van dieetmaaltijden 

Dieetmaaltijden worden voor almaar meer mensen belangrijker en belangrijker. Omwille van diverse gezondheidsissues bieden dit soort maaltijden een gebalanceerd alternatief, zodat ook mensen met specifieke noden van fijne gerechten kunnen genieten. 

 

Maak kennis met onze dieetmaatijden! 

 

Dieetmaaltijden thuisbezorgd 

Bij Goossens zijn we gespecialiseerd in de bereiding en levering van dieetmaaltijden. Ons ervaren keukenteam staat elke ochtend voor dag en dauw in onze professionele keuken om jou de beste dieetmaaltijden aan te bieden.

Daarbij houden we rekening met alle vereisten die je vanuit medisch oogpunt moet respecteren. Zo ben je zeker van een evenwichtige dieetmaaltijd die ervoor zorgt dat jij je aanbevolen eetpatroon vlekkeloos kunt volgen.  

Goossens voorziet volgende dieetmaaltijden:

  • Zoutarm
  • Suikerarm
  • Vetarm

Nog andere noden? Laat het ons weten en we bekijken samen hoe we de maaltijd op jouw maat kunnen maken. 

Ga voor dieetmaaltijden aan huis.

Dieetmaaltijden vlot bestellen 

Ben je al wat ouder en woon je nog zelfstandig? Top! We gaan dat nog lang zo houden. Daarom staat Goossens garant voor een feilloze levering van dieetmaaltijden.

 

Ons vaste team van chauffeurs staat elke werkdag paraat om je gerechten vlot bij je thuis af te leveren. Ze plaatsen alle schotels waar jij dat wilt.

 

Op een tafeltje in de hal of meteen in de keuken? Onze chauffeur zet alles met de glimlach waar het voor jou het makkelijkst is. Zo geniet je elke dag van een uitgebalanceerde dieetmaaltijd met een minimum aan moeite. 

 

Kant-en-klare dieetmaaltijden 

Wil je meer weten over onze kant-en-klare dieetmaaltijden? Dan staan we je graag te woord. Daarbij luisteren we aandachtig naar jouw specifieke noden. Die verwerken we dan feilloos in de gerechten die we voor jou bereiden.

 

Wist je dat het ook mogelijk is om gesneden en gemixte maaltijden te krijgen? Behalve met dieetmaaltijden staan we ook zo garant voor aangepaste gerechten die helemaal tegemoetkomen aan specifieke vereisten die zich vaak stellen. 

Ga voor dieetmaaltijden van Goossens 

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde partner voor de bereiding en levering van dieetmaaltijden?

 

Dan is Goossens jouw neusje van de zalm. Maak kennis met onze uitgebreide mogelijkheden en laat je volledig ontzorgen door onze culinaire expertise. 

 

Interesse in dieetmaaltijden aan huis bezorgd? Neem nu contact met ons op voor meer informatie.