Bestel vandaag voor 15u en ontvang morgen jouw warme maaltijd. Van een maaltijd genieten in het weekend? We leveren ze vrijdag gekoeld mee!

Bestel uw maaltijd

Bereide maaltijden voor bejaarden 

Bereide maaltijden laten bejaarden toe om langer zelfstandig thuis te wonen. Net daarom maken we er bij Goossens een erezaak van om elke weekdag verse bereide maaltijden aan huis te leveren.

 

Zo dragen we ons steentje bij aan het zelfstandige leven van ouderen. 

 

Maak kennis met onze bereide maaltijden 

Waarom bereide maaltijden? 

Wie wat ouder wordt, wil liefst zo lang mogelijk in zijn eigen omgeving blijven wonen zonder al te veel hulp. Evenwichtig en gezond eten is een belangrijke voorwaarde om langer gezond te blijven.

 

Daarom is het ten zeerste aan te raden dat ouderen die er zelf onvoldoende in slagen om nog kwalitatieve voeding te bereiden, een beroep doen op de service van Goossens: bereide maaltijden die warm aan huis worden geleverd. 

Ontdek onze bereide maaltijden voor bejaarden.

Gevarieerde, bereide maaltijden 

We werken met vaste maandmenu’s die je ruim op voorhand kunt bekijken. Zo weet je perfect wanneer je welke bereide maaltijd kunt verwachten. Elke menu bestaat uit soep, een hoofdgerecht en dessert.

 

De bereide maaltijden worden elke weekdag omstreeks dezelfde tijd bij jou aan huis geleverd door een van onze vaste chauffeurs. Heb je graag dat die de bereide maaltijden in de keuken of op een andere plaats in huis zet? Dat is perfect mogelijk.

 

Met onze stipte service en de levering van gevarieerde bereide maaltijden zetten we in op maximale ontzorging. Zo geniet je zonder zorgen van je oude dag. 

Ga voor vers bereide maaltijden van bij Goossens.

Ook bereide maaltijden voor mensen met slikproblemen 

Heb je problemen om vaste voeding op een normale manier door te slikken?

 

Dan hebben we bij Goossens een mooi alternatief. Dankzij ons assortiment gemalen maaltijden kun je toch op een aangename manier eten en hoef je dus zelf niets voor te bereiden.

 

Je geeft gewoon door dat je gemalen maaltijden wenst en onze ervaren keukenmedewerkers doen de rest. Zij zorgen ervoor dat je gesneden en gemixte voeding krijgt.  

Ga voor verse bereide maaltijden 

Wil je met een gerust gemoed genieten van heerlijke, bereide maaltijden zonder zorgen?

 

Dan hebben we je bij Goossens heel wat te bieden. Onze ervaren keukenploeg zorgt elke weekdag voor verse maaltijden die door onze vaste chauffeurs aan huis worden geleverd.

 

Zo vertrouw jij elke dag op ons voor de levering van verse maaltijden die jou een gezond en evenwichtig eetpatroon garanderen. 

Ontdek ons rijke aanbod bereide maaltijden