Bestel vandaag voor 15u en ontvang morgen jouw warme maaltijd. Van een maaltijd genieten in het weekend? We leveren ze vrijdag gekoeld mee!

Bestel uw maaltijd

Ontdek onze warme maaltijden 

Een warme maaltijd is een basisrecht. Maar voor wie wat ouder wordt, is het soms niet zo evident om er zelf een klaar te maken.

Dan springt Goossens graag voor je in de bres! 

Ontdek ons aanbod warme maaltijden

 

Warme maaltijden aan huis 

Niets zo makkelijk als een warme maaltijd die netjes voor je deur wordt afgeleverd. En dat is wat we bij Goossens elke weekdag doen.

 

Onze ervaren keukenploeg staat voor dag en dauw in de keuken om de heerlijkste warme maaltijden te bereiden. Meteen daarna rukt ons team van ervaren chauffeurs uit om de verse gerechten zo snel mogelijk bij jou thuis af te leveren.

 

Je mag daarbij rekenen op hetzelfde vaste gezicht dat je elke weekdag omstreeks dezelfde tijd je menu van de dag bezorgt. 

Ga voor warme maaltijden van Goossens.

Maandmenu van warme maaltijden 

Om jou een duidelijk overzicht te bieden van de mogelijkheden werken we met een vast maandmenu. Zo zie je meteen wanneer je welke warme maaltijden kunt verwachten.

 

Even geen zin in warm eten? Dan kun je ook een koude schotel krijgen. En ook aan de vegetariërs wordt er gedacht met een specifieke vegetarische schotel. 

Warme gemalen maaltijden 

Ouder worden betekent soms ook dat het niet altijd makkelijk is om vaste voeding te eten. Ook daarmee houden we bij Goossens maximaal rekening.

 

Dankzij ons aanbod gemalen warme maaltijden hebben we voor ieder wat wils. Vraag dus zeker naar de mogelijkheden voor gemalen maaltijden! 

 

Kies voor warme maaltijden van Goossens 

Ben je op zoek naar een ervaren producent en leverancier van hoogwaardige warme maaltijden aan huis? Dan zit je goed bij Goossens.

 

Onze gemotiveerde team zet zich dag na dag in voor de bereiding van heerlijke en gezonde maaltijden voor ouderen. Zo zorgen we er mee voor dat bejaarden langer in hun eigen omgeving kunnen wonen.  

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor warme maaltijden? Check dan zeker ons maandmenu voor meer informatie!