Bestel vandaag voor 15u en ontvang morgen jouw warme maaltijd. Van een maaltijd genieten in het weekend? We leveren ze vrijdag gekoeld mee!

Bestel uw maaltijd

Vegetarische maaltijden? Check! 

De tijd waarin vegetariërs uit de boot vielen bij traiteurservices, ligt gelukkig lang achter ons. Bij Goossens vind je een ruim aanbod vegetarische maaltijden, zodat echt iedereen een passende maaltijd vindt.  

 

Vegetarische maaltijden: de ideale vervangers 

Ben je een overtuigde vegetariër? Dan kun je bij Goossens terecht voor vegetarische maaltijden. Die zijn samengesteld met vervangers voor vlees en vis en voor de smaak werken we uitsluitend met verse groenten.

 

De vlees- en visvervangers worden uiteraard gebakken in plantaardige olie. Zo stellen we onze veggie maaltijden samen met respect voor al wie liever geen vlees of vis eet. 

Vegetarische maaltijden voor ouderen 

Bij Goossens werken we vaak voor ouderen die nog zelfstandig wonen, maar het soms moeilijk hebben om nog elke dag zelf hun eigen potje te koken. Ook zij hebben recht op een evenwichtig voedingspatroon dat maximaal is afgestemd op hun noden en wensen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat we bij Goossens behalve onze traditionele warme gerechten ook vegetarische maaltijden aanbieden die op het vlak van kwaliteit zonder enig probleem kunnen wedijveren met de traditionele maaltijden die wel vlees en vis bevatten. 

Ga voor vegetarische maaltijden.

Vegetarische en traditionele maaltijden 

Goossens is er voor iedereen. Heb je nood aan warme maaltijden aan huis? Dan staan we garant voor een verse bereiding van allerlei soorten gerechten in onze eigen verskeuken. Daar geeft ons ervaren keukenteam elke dag het beste van zichzelf om ieders wensen te vervullen.

 

Ben je fan van ons traditionele maandmenu met voor-, hoofd- en nagerecht of wil je liever eens een koude schotel of vegetarische maaltijd? In elk van die gevallen heb je bij Goossens een ruime keuze. Die keuze wordt bovendien snel en efficiënt bij jou aan huis geleverd door ons vaste team van chauffeurs.

 

Heb je graag dat de chauffeur je gerechten meteen in de keuken zet? Geen probleem, ook die service leveren we graag aan onze klanten! 

Ga voor vegetarische maaltijden! 

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Goossens biedt voor veggie maaltijden? Dan staan we je graag te woord.

 

We geven je meer informatie over de ingrediënten die we gebruiken bij de samenstelling van je vegetarische maaltijden en staan garant voor een kwalitatieve bereiding. 

 

Benieuwd naar onze vegetarische maaltijden? Probeer ze snel!