Bestel vandaag voor 15u en ontvang morgen jouw warme maaltijd. Van een maaltijd genieten in het weekend? We leveren ze vrijdag gekoeld mee!

Bestel uw maaltijd

Verse soep bestellen? Dat kan! 

Bij Goossens bereiden we elke werkdag verse maaltijden die we bovendien aan huis leveren. Vooral voor ouderen is dit een uiterst handige en dankbare formule. Heb je zin in verse soep? Die kan je met een minimale hoeveelheid van 4 liter bij ons bestellen. 

Ga voor een heerlijke verse soep van Goossens!

 

 

Verse soep bestellen bij Goossens 

Soep is een klassieker die het altijd goed heeft gedaan en het ook altijd goed zal blijven doen. Een lekkere verse soep smaakt altijd. Heb je zelf niet de tijd of de vaardigheid om verse soep te maken?

 

Dan zijn we bij Goossens meer dan bereid om de heerlijkste soepen te bereiden. Die kun je bij ons bestellen zodat ons keukenteam ervoor zorgt dat ze stipt op tijd klaar zijn voor levering bij jou thuis. 

Overweeg om verse soep te bestellen bij Goossens!

Verse soep bestellen bij Goossens is je garantie op een gezond eetpatroon.

Waarom verse soep bestellen? 

Soep is meer dan een voedzame eetgewoonte. Een lekkere soep maakt deel uit van een evenwichtig en vooral Vlaams eetpatroon. Om die reden geven we iedereen graag de kans om verse soep bij ons te bestellen.

 

Op een eenvoudige manier krijg je de noodzakelijke vitamines en bouwstoffen binnen voor een gezonde balans. Hou wel rekening met de minimale bestelhoeveelheid van 4 liter.  

Verse soep en andere gerechten bestellen 

Ben je op zoek naar een allround leverancier bij wie je soep kan bestellen? Maak dan zeker kennis met Goossens in Putte. Als maaltijdspecialist met meer dan 30 jaar ervaring bereiden we elke weekdag verse warme maaltijden die we bovendien bij ouderen aan huis leveren. Je kan bij ons dus voor veel meer terecht dan alleen maar verse soep.

 

We bieden elke maand een vast maandmenu aan waarop je snel kunt zien wanneer je welke gerechten kunt bestellen. Die worden vers bereid door ons ervaren keukenteam dat dag in dag uit garant staat voor maaltijden op jouw maat. Gemalen maaltijden of dieetmaaltijden? Bij Goossens kan het allemaal! 

 

Verse soep bestellen? Go for it! 

Ben je op zoek naar een ervaren specialist om verse soep bij te bestellen? Steek dan zeker je licht even op bij Goossens in Putte. Wij bieden verse soep aan vanaf een minimale hoeveelheid van 4 liter. 

 

Wil je meer weten over onze verse soep of wil je ze ineens bestellen? Geef ons dan snel een seintje!