Bestel vandaag voor 15u en ontvang morgen jouw warme maaltijd. Van een maaltijd genieten in het weekend? We leveren ze vrijdag gekoeld mee!

Bestel uw maaltijd

Geniet van een verse koude schotel 

De klassieker der klassiekers: de verse koude schotel van bij Goossens. Het perfecte alternatief voor onze warme gerechten en perfect geschikt voor wie eens graag geniet van een bordje verse groenten. 

 

Proef onze verse koude schotel! 

 

 

Waarom een koude schotel? 

Kies je voor een koude schotel van bij Goossens? Dan krijg je een uitgebreid bord verse groenten geserveerd. Zo krijg je sowieso de nodige vitaminen binnen die je lichaam en geest weer voldoende bouwstoffen bieden. Daarnaast kan een koude schotel ook gewoon heel erg smaken op warme zomerdagen.

 

Een warm gerecht is er dan vaak te veel aan. En een koude schotel brengt soelaas en verkoeling.  

Koude schotel als alternatief 

Heb je het even gehad met warme gerechten? Of wil je als vegetariër liever bewust eten zonder vlees? Ook dan biedt een koude schotel het perfecte alternatief.

 

Bij Goossens bereiden we onze koude schotels dagelijks vers. Daarvoor is ons goed geoliede keukenteam al van ’s ochtends vroeg in de weer.

 

We gebruiken enkel verse groenten en ingrediënten bij de bereiding van onze koude schotels. Alleen zo slagen we erin om onze koude schotels vers en overheerlijk bij jou af te leveren. 

Ga voor een verse koude schotel.

Ga voor een koude schotel 

Behalve koude schotels verzorgen we bij Goossens ook elke werkdag een uitgebreid menu. Die versbereide gerechten worden snel en efficiënt aan je deur afgeleverd. Daarvoor hebben we een team van vaste chauffeurs ter beschikking dat jou elke dag van de lekkerste gerechten voorziet.

 

De ideale oplossing voor al wie nog thuis woont, maar het wat moeilijker heeft om nog iedere dag zelf een eigen potje te koken. Maak het jezelf gemakkelijk met de versbereide schotels van Goossens.

 

Zo ben je zeker van een verse en evenwichtige maaltijd zonder dat je er zelf nog moeite voor hoeft te doen. 

 

Koude of warme schotel? Goossens staat paraat 

Ben je op zoek naar een stabiele leverancier van warme en koude schotels aan huis, dan staat Goossens altijd voor je klaar.

 

Dankzij onze vaste maandmenu’s weet je perfect waaraan en waaraf. En wil je toch eens graag een warme maaltijd overslaan? Dan is onze verse koude schotel jouw ideale oplossing  

 

Geïnteresseerd in ons aanbod koude of warme schotels? Neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie.

Smakelijk alvast!