Bestel vandaag voor 15u en ontvang morgen jouw warme maaltijd. Van een maaltijd genieten in het weekend? We leveren ze vrijdag gekoeld mee!

Bestel uw maaltijd

Het belang van gemalen maaltijden 

Slikproblemen komen vaker voor dan je denkt. Daarom zijn gemalen maaltijden voor een alsmaar groter wordende groep een echte must.

 

Bij Goossens vind je gemalen maaltijden die met veel zorg worden bereid en aan huis geleverd. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken.

 

Kies voor gemalen maaltijden! 

Waarom gemalen maaltijden? 

Het aantal ouderen met slikproblemen neemt almaar toe. Omdat ook die mensen recht hebben op gebalanceerde en lekkere gerechten, zorgen we er bij Goossens voor dat we een aanbod gemalen maaltijden kunnen voorschotelen.

 

Zo slaan mensen die ouder worden en nog zelfstandig wonen twee vliegen in één klap. Ze krijgen hun maaltijden elke werkdag aan huis geleverd én genieten van gerechten op maat van hun persoonlijke behoeften.

 

Gemalen maaltijden nodig? Ons vast keukenteam houdt er bij de bereiding rekening mee en zet alles klaar voor de chauffeur die jouw maaltijden aan huis bezorgt.  

Zo zorgt Goossens voor gemalen maaltijden aan huis.

Uitgebreid aanbod gemalen maaltijden 

Kies je voor de traiteurdiensten aan huis van Goossens?

 

Dan heb je de keuze uit een vast maandmenu waarop je duidelijk kunt zien welke warme maaltijden je kunt verwachten. Is het voor jou nodig om de gerechten te malen? Dan kun je erop vertrouwen dat je de aangepaste gerechten bij jou thuis krijgt geleverd.

 

Ons vaste team van chauffeurs zet elke dag haar beste beentje voor om jou je gemalen maaltijden aan huis te bezorgen. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en weet je dat je evenwichtige maaltijden sowieso jouw richting uitkomen. 

Met Goossens krijg je je gemalen maaltijden aan huis geleverd.

Ga voor gemalen maaltijden 

Ben je op zoek naar een ervaren traiteurservice die evenwichtige, verse en aangepaste maaltijden bereidt en aan huis levert? Dan kunnen we bij Goossens ongetwijfeld heel wat voor jou betekenen.

 

We houden ook maximaal rekening met jouw specifieke noden.

 

Heb je behoefte aan gemalen maaltijden? Dan zorgen we daarvoor! Ons keukenpersoneel wordt uitgebreid gebrieft en zorgt voor een correcte bereiding van jouw gerechten. Die worden vers bereid en daarna meteen aan huis geleverd door ons ervaren team van chauffeurs. Die voeren hun maaltijdritten snel en efficiënt uit, zodat jij je dagelijkse maaltijd stipt kunt verwachten. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor gemalen maaltijden aan huis bezorgd? Stel ons dan al je vragen!