Bestel vandaag voor 15u en ontvang morgen jouw warme maaltijd. Van een maaltijd genieten in het weekend? We leveren ze vrijdag gekoeld mee!

Bestel uw maaltijd

Ga voor gezonde maaltijden aan huis 

Soms kan het moeilijk worden om zelf te zorgen voor je dagelijkse maaltijden. Maar dat betekent hoegenaamd niet dat je dan maar je toevlucht moet zoeken tot fastfood.

 

Dankzij de gezonde maaltijden van Goossens geniet je van evenwichtige voeding aan huis geleverd. 

 

Ontdek onze gezonde maaltijden 

 

Gezonde maaltijden voor ouderen 

Wanneer je een dagje ouder wordt, is gezond eten zo mogelijk nog belangrijker. Je lichaam heeft nood aan essentiële bouwstoffen om je stofwisseling in optimale staat te houden. Maar wat doe je als je er zelf niet langer in slaagt om kwalitatieve voeding op tafel te krijgen? Dan doe je er goed aan om de hulp van Goossens in te schakelen.

 

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we perfect hoe we evenwichtige en gezonde maaltijden moeten bereiden en zijn we bovendien optimaal georganiseerd om die bereide maaltijden vlot bij jou af te leveren. Onze vaste chauffeurs leggen elke weekdag dezelfde route af en zorgen zo voor een stipte levering van jouw gezonde maaltijden. Ze zetten ze ook graag af waar jij dat wilt.

 

Alles op een tafeltje zetten in de hal of liever meteen in de keuken zodat je er zelf niet meer mee moet zeulen? Onze chauffeur doet het met de glimlach. 

Dit zijn jouw gezonde maaltijden aan huis geleverd.

Vaste maandmenu’s gezonde maaltijden 

Om je een gevarieerde keuze te bieden, stellen we je een vast maandmenu voor waarop je duidelijk kunt zien wanneer je welke gezonde maaltijden kunt verwachten.

 

Die kant-en-klare maaltijden bestaan standaard uit soep, hoofdgerecht en dessert. Uiteraard denken we ook aan alternatieven. Zo is het perfect mogelijk om een vegetarische of koude schotel te laten leveren.  

Dit zijn jouw gezonde maaltijden aan huis geleverd.

Gezonde en gemalen maaltijden 

Ouder worden brengt soms ook slikproblemen met zich mee. Om je ook dan toe te laten gezonde maaltijden te eten, bieden we gemalen maaltijden aan.

 

Zo komen we aan iedereen tegemoet en vind je gegarandeerd maaltijden die aan al jouw behoeften voldoen. 

Ga voor gezonde maaltijden van Goossens 

Wil je kunnen vertrouwen op de diensten van een ervaren traiteur die gezonde maaltijden aan huis levert? Steek dan zeker je licht even op bij Goossens. Dankzij onze gevarieerde maaltijden vind je zeker jouw gading bij ons. En geniet je elke weekdag van overheerlijke gezonde maaltijden.

 

Die worden bovendien aan huis geleverd zodat jij je nergens zorgen om hoeft te maken. 

 

Meer weten over onze gezonde maaltijden? Neem nu contact met ons op!