Bestel vandaag voor 15u en ontvang morgen jouw warme maaltijd. Van een maaltijd genieten in het weekend? We leveren ze vrijdag gekoeld mee!

Bestel uw maaltijd

Verse maaltijden voor senioren 

Bij Goossens maken we werk van aangepaste en verse maaltijden voor senioren. Gesneden, gemixte of dieetmaaltijden?

Wij staan garant voor evenwichtige gerechten aan huis bezorgd. 

 

Ontdek onze verse maaltijden voor senioren! 

 

Maaltijden voor senioren aan huis 

Wie een dagje ouder wordt en nog zelfstandig thuis woont, heeft recht op een eenvoudige beschikbaarheid van verse voeding zonder dat dat veel moeite kost. Bij Goossens zijn we gespecialiseerd in de bereiding en levering van verse maaltijden voor senioren.

 

Elke werkdag zet ons ervaren keukenteam haar beste beentje voor om onze klanten de beste maaltijden aan te bieden. Die worden aan huis geleverd dankzij onze vaste ploeg van chauffeurs die in de brede regio rond Putte hun bezorgrondes elke dag met veel goesting afleggen.  

Ontdek ons aanbod verse maaltijden voor senioren.

Ruim aanbod maaltijden voor senioren 

Bij Goossens staan we garant voor een uitgebreid aanbod verse maaltijden voor senioren. Elke maand pakken we uit met een vast maandmenu waarop je duidelijk te zien krijgt welke gerechten je wanneer mag verwachten.

Daarnaast bieden we ook vegetarische maaltijden en koude schotels aan. Zo is er gegarandeerd voor ieder wat wils. 

 

Aangepaste maaltijden voor senioren 

 Zo is dat alvast een grote zorg minder en kunnen ze zich concentreren op een zo vlot mogelijke omgang met hun beperkingen. 

Zo leveren we verse maaltijden voor senioren.

Jarenlange expertise in maaltijden voor senioren 

Goossens heeft intussen jarenlange ervaring opgebouwd in de bereiding en levering van verse maaltijden voor senioren. Daarbij spelen versheid en een snelle levering de hoofdrollen.

 

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van evenwichtige maaltijden voor senioren? Dan heb je die met Goossens gegarandeerd gevonden! 

Wil je meer informatie over maaltijden voor senioren? Neem dan nu contact met ons op!