Bestel vandaag voor 15u en ontvang morgen jouw warme maaltijd. Van een maaltijd genieten in het weekend? We leveren ze vrijdag gekoeld mee!

Bestel uw maaltijd

Hoogwaardig koken voor ouderen 

Dagelijks een gezond en lekker potje koken is voor ouderen vaak niet zo vanzelfsprekend als het ooit was. Daar komen we bij Goossens aan tegemoet door gezond en evenwichtig te koken voor ouderen. En er is meer, want we leveren de maaltijden die we bereiden ook dagelijks aan huis. Zo ontzorgen we ouderen en hun naasten volledig. 

Ontdek ons uitgebreide maaltijdaanbod 

Professioneel koken voor ouderen 

Bij Goossens zijn we al ruim dertig jaar gepassioneerd door eten. Eerst als traiteur, daarna als hoogwaardige leverancier van versbereide maaltijden aan huis. Koken voor ouderen doen we met hart en ziel. Ons vaste keukenteam staat elke werkdag voor dag en dauw in de keuken om het beste van zichzelf te geven. 

 

Alle versbereide maaltijden worden daarna door een uitgebreid team van chauffeurs bij onze klanten afgeleverd. Die kijken elke dag uit naar de stipte levering van hun dagelijkse maaltijd en kunnen daarbij vertrouwen op onze stipte service. Wil je bovendien dat de chauffeur de maaltijden meteen in de keuken afzet? Dan doet hij dat met de glimlach. 

Zo koken we kwalitatief voor ouderen.

Laat ons koken voor je ouderen.

Koken voor ouderen: vast maandmenu 

We werken met een vast maandmenu dat bestaat uit een gevarieerd aanbod versbereide warme maaltijden. Voor wie speciale noden heeft, bereiden we op eenvoudige vraag ook gemalen of gemixte maaltijden. Verder kunnen we ook dieetmaaltijden voorzien voor wie een bepaald voedingspatroon moet volgen.

 

Heb je eens geen zin in een warme maaltijd? Dan kun je altijd kiezen voor onze overheerlijke koude schotel: een mooi bord vol verse groenten. Kortom, bij Goossens koken we echt wel op maat van ouderen.  

Laat ons koken voor ouderen 

Ben je op zoek naar een manier om anderen te laten koken voor je ouders, grootouders of andere ouderen in je omgeving? Dan hebben we bij Goossens een heel mooi aanbod. We bereiden de heerlijkste gerechten en leveren ze bovendien elke werkdag stipt aan huis. We werken daarbij niet met langdurige contracten. Zo bepaal je zelf hoe vaak en wanneer je gerechten laat leveren. Duidelijkheid troef! 

 

Wil je weten welke maaltijden we dagelijks koken voor ouderen? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.