Bestel vandaag voor 15u en ontvang morgen jouw warme maaltijd. Van een maaltijd genieten in het weekend? We leveren ze vrijdag gekoeld mee!

Bestel uw maaltijd

Daarom kies je kant-en-klare maaltijden 

Met kant-en-klare maaltijden bespaar jij jezelf veel gedoe en gun je jezelf een gezond en evenwichtig maal zonder dat het moeite kost.

 

Bij Goossens ben je zeker van hoogwaardige en echt smakelijke gerechten! 

 

Ontdek ons ruime gamma kant-en-klare maaltijden! 

Kant-en-klare maaltijden voor bejaarden 

Wie een dagje ouder wordt en nog zelfstandig thuis woont, verdient daarvoor respect. En ook de hulp die hij of zij nodig heeft om dat zelfstandige leven zo lang mogelijk vol te houden.

 

Met kant-en-klare maaltijden maakt Goossens het verschil. Onze ervaren chauffeurs brengen elke weekdag de kant-en-klare maaltijden bij ouderen aan huis.

 

Daarbij ontzorgen ze de bejaarde volledig door de maaltijd te zetten waar hij of zij dat wil. 

Kant-en-klare maaltijden voor bejaarden 

Warme kant-en-klare maaltijden aan huis 

Bij Goossens bieden we onze klanten een maximale ontzorging. Dat betekent dat je onze chauffeur elke weekdag rond hetzelfde tijdstip mag verwachten met jouw kant-en-klare maaltijd die bovendien warm geleverd wordt.

 

Zo hoef je het eten zelfs niet meer op te warmen en kun je meteen genieten van een heerlijk en gezond middagmaal. Want al onze gerechten worden bereid volgens de hoogste kwaliteits- en gezondheidseisen.

 

Onze versbereide gerechten bevatten alle voedingselementen die je nodig hebt in een evenwichtig eetpatroon. 

Ontdek de troeven van versbereide kant-en-klare maaltijden van Goossens.

Ontdek ons maandmenu voor kant-en-klare maaltijden 

We werken bij Goossens elke maand met een vast maandmenu. Op dat menu zie je duidelijk welke kant-en-klare maaltijden je mag verwachten.

 

Deze menu’s bestaan standaard uit soep, hoofdgerecht en dessert. Uiteraard denken we ook aan vegetariërs met een aangepaste vegetarische schotel en is er ook een koude schotel verkrijgbaar voor wie even wat anders wil dan warm eten.  

Ga voor hoogwaardige kant-en-klare maaltijden  

Ben je op zoek naar een permanente oplossing voor de eetbehoeften van een bejaarde?

Dan zit je goed bij Goossens. Vanuit onze jarenlange ervaring met de verse bereiding van kant-en-klare maaltijden serveren we je elke dag van de week een gezond en vers menu dat jou de gelegenheid geeft om evenwichtig te eten zonder dat je er zelf moeite voor hoeft te doen. 

Wil je meer weten over het rijke aanbod kant-en-klare maaltijden die Goossens elke werkdag bij je thuis levert? Geef ons dan snel een seintje voor meer informatie!