Bestel vandaag voor 15u en ontvang morgen jouw warme maaltijd. Van een maaltijd genieten in het weekend? We leveren ze vrijdag gekoeld mee!

Bestel uw maaltijd
{{ imagesalt }}
Tips

Soep: succesingrediënt voor bedrijfssfeer

Vaak breken bedrijfsleiders zich het hoofd over manieren om het welzijn van hun medewerkers op te krikken. Maar wat als een verse kom soep al heel wat betekent voor je mensen? Dan mag je die kans zeker niet laten liggen! 

Maak er geen soepje van 

Medewerkers binnen bedrijven hebben vaak minder boodschap aan hoogdravende boodschappen dan aan welgemeende praktische extraatjes waaraan ze echt iets hebben. Een dagelijkse kom verse soep is zo’n welgekomen surplus.

 

Mensen hebben iets om naar uit te kijken ’s middags. Of slurpen al om 11 uur aan hun soepje. Het vraagt relatief weinig moeite om die extra service te organiseren en zorgt voor een positieve sfeer op de werkvloer. 

Zo wordt soep het ideale recept voor blije medewerkers.

Kies betrouwbare soepleverancier 

Wil je een partner om dagelijks verse soep aan te leveren? Zoek het dan zeker niet te ver. Meestal is er in de buurt van bedrijvenparken of in elke stad of gemeente wel een leverancier van thuisbezorgde maaltijden actief.

 

Maak zeker eerst even kennis met het bedrijf in kwestie voor je een samenwerking aangaat. En laat je overtuigen van de stiptheid van de levering en de kwaliteit van hun verse producten.  

 

Soep als blijmaker 

Vanaf het moment dat je de dagelijkse soep introduceert in je bedrijf zul je merken dat je medewerkers er echt naar uitkijken. Met een klein gebaar maak je de mensen op de werkvloer op slag een heel pak blijer. Bovendien verhoogt de dagelijkse soepbabbel de sociale interactie in het bedrijf en zorgt die ervoor dat medewerkers elkaar nog beter leren kennen. En medewerkers die elkaar goed kennen, zijn beter op elkaar ingespeeld. Daarbij varen de interne samenwerkingen en uiteindelijk ook de bedrijfsresultaten meer dan wel. 

Ga voor verse soep 

Ben je op zoek naar een feel happy-moment voor je medewerkers die bovendien goed is voor ieders gezondheid? Voer dan zeker de dagelijkse soepronde in op je bedrijfsvloer. Zo investeer je op een gezonde en aangename manier in het welzijn van je werknemers.  

 

Speur je koortsachtig naar een fijne en gezonde manier om de medewerkers in je bedrijf een kleine attentie aan te bieden? Dan is verse soep laten leveren een meer dan waardevolle optie. Maak er vandaag nog werk van en verzeker jezelf ervan dat de sfeer binnen je bedrijf nooit in de soep draait.